Australská popová spolupráce snů? Sia a Kylie Minogue ohlásily společný singl "Dance Alone"

03.02.2024 17:29 - Josef Martínek | foto: Atlantic Records

Australská pop music má sice mnoho hvězd, k těm v mezinárodním měřítku nejikoničtějším však bezesporu patří zpěvačky Sia a Kylie Minogue. Jejich čerstvě ohlášená spolupráce na singlu "Dance Alone" proto budí velká očekávání fanoušků.

Sia feat. Kylie Minogue - Dance Alone
© Atlantic Records
Vydání novinky připadne na 7. února a její obal si můžete prohlédnout vlevo. Půjde o druhou ochutnávku ze Siiny nové desky "Reasonable Woman", které bychom se měli dočkat na jaře. Autory písničky jsou jmenovaná interpretka a Jesse Shatkin, který se navíc zhostil role producenta.

Další podrobnosti zatím neznáme, a tak přidejme trochu omáčky. Desátou studiovku Sii Fuler uvedl už v září pilotní singl "Gimme Love". Posluchači ho však přijali spíše vlažně.

Pro osmačtyřicetiletou hudebnici půjde o první album od soundtracku k jejímu kvalitou nechvalně proslulému režijnímu debutu "Music" z roku 2021. Její poslední řádný příspěvek do diskografie "1000 Forms Of Fear" se datuje dokonce do roku 2014, poté už následovala jen sbírka písní psaných pro jiné interprety, vánoční kolekce či projekt LSD s Labrinthem a Diplem.

Její kolegyně Kylie potěšila své příznivce albovou novinkou relativně nedávno: v září představila svou už šestnáctou řadovku "Tension", ze které se urodil hit "Padam Padam" a která se dočkala kladných recenzí. V našem redakčním žebříčku nejlepších desek roku 2023 jsme ji zařadili na pátou příčku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY